Tankar inför 2013

Redan några dagar inne på det nya året, och verkligen hög tid för årets första blogginlägg. Innan vi börjar titta framåt så tänkte jag ge mig in på en liten tillbakablick, börjar med att gå tillbaka till 2010. Hade redan från början bestämt mig för att det skulle vara mitt år, och 2010 var verkligen ett helt fantastiskt år då det till stora delar kändes som att leva i en dröm. Fram till två dagar före jul, vill säga… 2011 var ett kvalificerat skitår. Ok, inte helt utan ljusglimtar, gick ju till exempel och skaffade mig ett nytt jobb och det var mycket som ljusnade under hösten. Men på det stora hela var det ett svart år som helst glöms bort. 2012 var helt ok, i mångt och mycket ett mellanår, särskilt känslomässigt. Men ändå ett positivt och bra år då jag trivts väldigt bra på jobbet, gått på några av mitt livs bästa konserter och inte minst gjort några nya värdefulla bekantskaper. Icke att förakta.

Men hur ska vi då se på 2013? Jag tycker verkligen att det är dags för ett sådant där fantastiskt bra år nu. Det är visserligen omöjligt att på förutse vad som kommer att hända, men det är ändå på något sätt en del av charmen med det hela. För det innebär ju att det åtminstone till viss del är jag själv som väljer hur det kommer att gå. Eller, jag kan ju åtminstone knuffa in saker och ting på rätt spår, eller hur? Så det är återigen dags att intala mig att det kommande året ska bli mitt år. Ett år då stora saker kommer att hända, då fantastiska saker ska uträttas. Jag vill att 2013 ska bli det bästa året hittills, helt enkelt. Tror ni det går att ordna? Kan ju åtminstone försöka, redan där har man kommit en bra bit på väg.

Dagens låt blir Sylosis – Out From Below. Sylosis är årets första nya bekantskap i musikvärlden för mig, och Out From Below är inledningsspåret på senaste albumet Monolith. Ett album som för övrigt är rakt igenom riktigt bra, vilket inte direkt hör till vanligheterna. Definitivt en bra start på året. Mer metal åt folket!

– Oskar

Annonser

En reaktion på ”Tankar inför 2013

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s