En massa inmurad text…

Det var länge sedan jag kände mig riktigt inspirerad nu. Jag vill verkligen skriva och det finns så mycket jag skulle vilja skriva om. Massor av små frön som studsar omkring i huvudet, början till texter, embryon. Men sedan är det som om det tar stopp, det kommer inte längre än så. Det som vill ut blir kvar där inne i hjärnan, blir aldrig färdigformulerat och får aldrig sin slutliga textform. Barriären måste rivas, jag tänker lyckas med det, först måste jag bara hitta en tillräckligt stor hacka. Eller lite dynamit.

Dagens låt: Flogging Molly – The Cradle Of Humankind

– Oskar

Annonser

3 reaktioner på ”En massa inmurad text…

 1. L

  Attans. Det här är faktiskt ditt fel. Jag skulle gå och lägga mej klockan 23 senast. Och vad hände?! Jo, jag hittade din blogg och blev helt fast i den i en dryg timme :-).

  Men nu fick jag helt enkelt bara ta mej i kragen och inse att det kommer att gå riktigt illa för morgondagen om jag inte ser till att få den nödvändiga skönhetssömnen….men jag får be att återkomma! :-)

  /L

 2. Tack! Vilken härlig kommentar att få, särskilt när inspirationen tryter känns det riktigt gött att få lite positiv feedback. Du är så välkommen tillbaka och jag hoppas att jag ska kunna förse dig (och alla andra läsare) med ännu mer trevligheter i fortsättningen.

  Och hoppas att du fick dig din skönhetssömn till slut. ;)

  1. L

   Varsågod :-). Har själv varit nära att börja blogga, men känner att det skulle bli lite för personligt…å andra sidan är det det som är det mest fascinerande, om du frågar mej. Visst, det är intressant att läsa åsikter om allt möjligt också, men det jag blev mest imponerad av är att du just vågar lämna ut dina känslor på ett alldeles lagom sätt. Inte som vissa…yngre tjejer (för det är det generellt sett nog oftare) som går lite väl långt över gränsen, förmodligen för att de har ett syfte att andra ska ”se dem”. Men du skriver känslofyllt och man känner en empati, trots att man inte riktigt vet vad det är frågan om.

   Dessutom har du ett grymt bra språk, ett flyt som gör att det är lätt att följa med i resonemangen, och det är jag sååå svag för :-). Och – nu generaliserar jag grovt igen – är man inte helt van vid att killar har den talangen. Fast de finns ju, bevisligen ;-).

   Skönhetssömnen blev väl…sådär, kan jag misstänka. Har tagit igen lite i påsk och minskat ner lite på surfandet eftersom jag befunnit mej på annan ort. Så därför var ju sugen att ta igen lite rätt stort ikväll…hehe. Fast nja, nu är det nog dags att lägga ner igen…

   Vad är det förresten du *vill* skriva om, men som barriären hindrar? Handlar det om att det är för många trådar på en gång, prestationsångest (vilket är ännu en anledning till att jag inte startar en blogg…skriver tillräckligt mycket i jobbet och skulle jag känna att jag inte skrev tillräckligt ofta eller mycket skulle jag nog freaka ut…) eller bara olust?

   Hoppas påsken var bra, hälsar L

   /

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s