Läsvärt i terrorns spår

Som sagt så är det ju många som kommenterat terrordåden i Norge på ett eller annat sätt. Vissa av dessa kommentarer är så urbota idiotiska att de inte kan stå emotsagda. Då är det bra att det finns vettigt folk som Magnus Bråth som kan ta hand om den saken. Hans kommentar till sverigedemokraten Erik Hellsborns uttalande är ganska klockren, den kan ni läsa om ni klickar här.

Läs mer: DN, SvD

– Oskar

Annonser

2 reaktioner på ”Läsvärt i terrorns spår

 1. RogerBockfot

  Det är ju alltid lätt att länka till någon annan…….som sagt….

  Lika sant som att ”en fjäril gör INTE en sommar” gör inte ”en idiot och hans uttalande ett helt parti”. Det är alltid viktigt att kunna skilja mellan vad kollektivet (partiet) och den enskilde (medlemmen) säger.

  Problemet med nya partier är att de har inte fått in ”snitsen” med partipiskan ännu. Det tar några år innan de kan tävla med de mer etablerade partierna i fråga om detta. ”Högt till tak”, ropar en del ursäktande, nä knappast, det är mer fråga om att en del i SD inta har ”skavts av” i det politiska livet ännu. Detta gör dem ju till tacksamma mål för självutnämnda vänster intellektuella som ser sin chans att skjuta bollen i öppet mål.

  Efter att ha läst Bråths blogg kan jag bara beklaga hur han raljerande smetar skit på ett helt parti bara för att en företrädare trampar i en ko-blaja. MEN visst, det hade säkert funnits lokala SD debattörer som på motsvarande sätt gnott hans nylle i skiten efter den sk. Tranås-bombaren om han nu lyckats ta sig till Centralen….

  Avslutningsvis kan jag bara säga att vi borde tillsammans böja våra huvuden i sorg och omtanke om det norska folket i stället för att dra billiga politiska poänger…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s