Rasisterna tågar ut

De säger att de inte är rasister. De kan till och med gå så långt att de hävdar att de är antirasister. Men när biskop Eva Brunne vid sin predikan i Storkyrkan under riksdagens öppnande uttalar sig mot rasism, då blir Sverigedemokraterna så upprörda att de reser sig upp och går. Vilket bara ger ytterligare bekräftelse åt det vi redan vet, SD är precis lika rasistiska som de alltid varit. För hade de inte varit rasister, varför skulle de då bli så till den milda grad upprörda av en predikan med antirasistiskt budskap? Sorry SD, det är inte lätt när det är svårt…

Läs mer: SvD, DN

– Oskar

Annonser

3 reaktioner på ”Rasisterna tågar ut

  1. John

    Well, Eva Brunne uttalade sig inte bara mot rasism, utan *för* demonstrationer som riktade sig specifikt mot ett av de närvarande partierna. Hur länge hade Lars Ohly suttit kvar i kyrkan (nu bemödade han sig ju inte om att vara där, så det blir hypotetiskt) om biskopen talat sig varm för anti-kommunistiska demonstrationståg? Hur hade kommentarerna om biskopens politiska ställningstagande sett ut då?

    1. Demonstrationerna riktade sig mot rasism. Att det då även blir protester mot SD faller sig bara naturligt, då det handlar om ett rasistiskt parti. Och om SD som trotsiga femåringar ska resa sig upp och gå så fort det sägs något som inte passar dem, då kommer det att bli fyra mycket underhållande år i riksdagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s