Dagens roligaste

Ibland lyckas riktiga tokerier leta sig in i våra tidningar. Dagens roligaste hittar jag på dn.se, som rapporterar att nyhetsbyrån Pakistan Daily publicerat en artikel som skyller den kyla vi just nu upplever på Norge och USA. De båda länderna ska, inom ramen för forskningsprojektet HAARP, ha sänt upp en ”högenergistråle” från en radarstation på norsk mark och denna stråle ska ha punkterat atmosfären vilket tydligen ska ha framkallat det kalla vädret. Rent nonsens naturligtvis, riktigt komiskt sådant till på köpet. Vilket får mig att undra hur länge det dröjer innan tokarna på vaken.se nappar och lägger fram det som fakta…

Läs mer: DN

– Oskar

3 reaktioner på ”Dagens roligaste

  1. Alfons

    Vet du något om HAARP? Nä just det för det stod inget om det i Sydsvenskan. Snusförnuftiga spån som dig går det 13 på dussinet av.

  2. Nu länkade jag visserligen från DN, men men… Alltid kul att kunna locka fram någon konspirationsteoretiker i alla fall. Att veta eller inte veta något om HAARP är i det här fallet totalt irrelevant. Tror man att Norge och USA har orsakat vinterkylan genom att skjuta hål på atmosfären med en ”högenergistråle” så bör man nog vara lite mer försiktig med vad man röker. :P Och att det är minusgrader i januari, verkligen otroligt ovanligt va?

  3. Olov

    Haha, bra skrivet. Med tanke på bilden han valt så kanske det där med rökningen inte är någon alltför avlägsen gissning ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s