Den där semestern…

Tiden kan gå rätt fort ibland. Semestern har varit slut i mer än en vecka och jag har knappt skrivit ett ord om den ännu. Så det kanske kan vara på sin plats med en liten sammanfattning. Förväntningarna och förhoppningarna låg ju rätt högt innan semestern började. Och nu efteråt kan det bara konstateras att de blev både infriade och överträffade. Det började med en vecka på Gotland. En helt fantastiskt underbar vecka. I Djupviksstugan upplever man ett lugn som är svårt att finna någon annan stans. Och vädret var dessutom riktigt skönt, det gick till och med att bada.

Efter Gotland åkte vi direkt till Göteborg för två nätter på hotell och spelning med U2. Rätt spännande kontrast att åka direkt från det primitiva stuglivet till storstaden. En match på minigolfbanan i Slotsskogen var förstås obligatorisk. Den matchen vanns för övrigt av mig, för en gångs skull. Det viktiga i Göteborg var dock förstås U2 på Ullevi. Även där blev det en riktig fullträff, grymt bra spelning och vi lyckades (återigen) hamna i främre fållan trots att vi totalt struntat i att vara där i förväg och köa. Det gäller att vara lite rutinerad… Dagen efter fick vi en stund på stan innan det var dags för mig att dra hem till Linköping igen.

Sommarens avslutande semesterperiod blev en final som hette duga. Precis som en semester ska vara, då man kommer hem efteråt och är utvilad och glad och med huvudet fullt av trevliga minnen. Detta blir ett ordentligt mål att sikta mot och försöka överträffa till nästa sommar. :)

– Oskar

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s