Fredagmorgon – lugnet före…

Fredag morgon, kaffe, svag huvudvärk men med humöret på rätt sida strecket. Efter en mindre träningssvacka efter Madeira, med den obligatoriskt medföljande tröttheten och håglösheten på köpet, så kom jag igår iväg till gymmet för andra gången. Det får mig att börja fundera lite på orsakssamband mellan träning, välbefinnande och lite annat som är viktigt i livet. Ska försöka skriva ihop ett inlägg om det lämpligt tillfälle.

Men det som ligger i fokus kommande dagar är något helt annat: Metallica. Imorgon bär det av till Hufvudstaden, där vi (jag och bror) först ska inkvartera oss hos kusinerna och sedan rätt snabbt ta oss till Globen. Egentligen inte mycket att säga så här i förhand, mer än att förväntningarna är grymt höga och att det kommer att bli två fantastiska spelningar. Det är jag helt säker på. Ska för övrigt bli kul att äntligen få se Machine Head, som agerar förband. Har väntat länge på den chansen.

Ni lär få höra (eller läsa) mer efteråt. Och kameran kommer självklart att vara med, så bilder blir det också. Nu är det dock dags att ta tag i saker och ting, dricka upp kaffet, borsta tänderna och dra iväg till jobbet. Vi höres!

– Oskar

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s