Fredag!

Då var det äntligen fredag igen. Det ska bli riktigt skönt med lite ledigt efter en hektisk vecka som bjudit på iskyla, blixthalka, en massa konstiga samtal med konstiga människor och alldeles för lite sömn. Gissa om jag tänker ta igen det i helgen…

Läser för övrigt i Aftonbladet om svenskars (eller Aftonbladets läsares) uppfattningar om servicepersonal. Faktiskt  känns det rätt skrämmande att hela 40,7 % av de som svarat på AB:s undersökning anser att de som arbetar med service ska tåla allt, att vi ska stå ut med vilken dynga som helst från kunderna, oavsett hur otrevliga de är och oavsett hur fel de har.

Kommentaren till det måste bli ett rungande ”det går inte”. Vi som jobbar med kundservice är faktiskt människor vi också (även om alla inte verkar förstå det) och för att klara det som dessa 40,7 % uppenbarligen förväntar sig krävs det att man antingen är en robot eller har någon form av grav personlihetsstörning som blockerar alla former av känslor.

Men det är väl bara att konstatera och stå ut med att folk är som de är, inte mycket som går att göra åt det. Jag ska ta och njuta av att det är fredag istället, av att det är soligt och fint väder ute och att man med lite god vilja kan känna den första försmaken av vår i luften. Det är sådant som gör livet värt att leva.

– Oskar

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s