Trevliga sommaraktiviteter

Utvilad efter en trevlig helg hos Mårtensson/Malmberg i Norkebo. För en stadsbo som jag är det skönt att komma ut på landet. Tystnaden och lugnet är väldigt uppfriskande. Inget som helst trafikbuller, på sin höjd någon häst som gnäggar ute i hagen eller fåglar som kvittrar utanför fönstret. Frågan är om man inte egentligen mår bättre där ute, långt från stadens stress, larm och avgaser. Vi får väl se vilka boendeformer framtiden kan föra med sig för Norberg.

På trevlighetslistan kan vi också skriva ner att jag lyckades få semester i juli, vecka 28 närmare bestämt. Så då är det äntligen dags att dra iväg till Gotland igen. Det blir en vecka med stugbyggande, trevligt sällskap och förhoppningsvis sol och bad. Det ska hur som helst bli väldigt kul att komma tillbaka till ön. Det var ju några år sedan. Och att småkusinerna också kommer att vara där gör ju inte saker och ting sämre heller.

Närmare förestående har vi den kommande helgens midsommarfest. Även den kommer att äga rum ute i Norkebo. Vi blir ett skönt gäng på 16-17 personer där ute, varav många inte känner varandra sedan tidigare. Ser ut att kunna bli en gtymt trevlig fest. Visserligen ser väl väderutsikterna inte sådär jättebra ut inför fredagen. Men det får vi väl ta. Jag menar, man kan ju faktiskt ha kul inomhus också. Hur som helst så är förhoppningarna höga, jag tror att det kan bli hur bra som helst.

Sedan går det två veckor efter midsommarfesten innan det är dags för Gotland. Under den tiden ska Metaltown avklaras. Men det kommer jag att skriva mer om lite senare, så där får ni ge er till tåls en stund. Börjar i alla fall redan känna mig laddad. Det har varit en lång väntan och nu börjar det närma sig på allvar. Två dagars röj i Göteborg, det kan bara bli bra.

– Oskar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s