Metaltown 2008 – kan det bli bättre?

När man ska på festival och tittar på vilka artister som ska spela, då brukar det vara ett fåtal som man känner att man bara måste se och en massa andra som känns mer likgiltiga. Man åker mest för stämningens och festens skull. Och så hade det kanske kunnat bli när det gäller årets upplaga av Metaltown, där Norberg med vapendragare har det stora nöjet att närvara 27-28 juni. Nu är det dock bara att konstatera att det kommer att bli en riktig höjdarfestival. Sedan tidigare var storheter som In Flames, Monster Magnet, Dimmu Borgir och Nightwish klara. Och igår var det dags för ytterligare ett bandsläpp. Inget dåligt sådant: Chris Cornell, Danko Jones och Dark Tranquillity gör att Metaltown 2008 kan bli det bästa i festivalväg på många år. Så många höjdarband, så många spelningar som man helt enkelt inte får missa. Så, vi ses i Göteborg i juni. Detta ser jag verkligen fram emot.

Läs mer: GP, SvD

– Oskar

3 reaktioner på ”Metaltown 2008 – kan det bli bättre?

  1. monster magnet rockar röv! Såg dom i Milano för ett par år sedan, sjukt bra! Såg även Glucifer som som förband till MM innan dom la av.

  2. Grattis! :) Jag köpte biljett som vanligt folk. Men det gör inget, det lär ju vara värt det… Hehe. Känns för övrigt bra som fan att Tiamat är klara nu också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s